06 13 93 56 27|info@masetomassagepraktijk.nl|Rademakerstraat 25 A, Soesterberg

Menu

Actie van de maand

Maandaanbieding Juni.

In de maand Juni is de ontspanningshypnose de maandaanbieding.

Meerdere keren per dag brengen we onszelf in een staat van hypnose, we noemen dit dagdromen. Je wordt zo meegenomen in een boek dat je niets meer hoort wat er om je heen gebeurt., je rijdt in de auto en beseft dat je een heel stuk van de rit "kwijt" bent, Je wordt zo meegenomen in een film, dat je schrikt als iemand binnenkomt en iets tegen je zegt. Tijdens al deze momenten ben je in hypnose.

Een misverstand over hypnose is dat je, tijdens de hypnose geen eigen wil meer hebt, niet meer zelf kunt denken en dat de hypnotiseur de controle over jou heeft. In hypnose ben je volledig alert en aanwezig, en JIJ bent degene die de volledige controle heeft.

Hypnose/hypnotherapie kan onder andere worden gebruikt bij: stress/burn-out, angsten, slaapproblemen, afvallen, stoppen met roken, depressieve gevoelens, rouwverwerking, zelfinzicht, examenstress, pijnklachten zoals hoofdpijn, migraine, chronische pijnbestrijding, hyperventilatie, bevallingsangst maar zeker ook om dat heerlijke ontspannen gevoel te ervaren.

In de maand Juni kun jij kennismaken met hypnose, ervaren hoe hypnose "voelt".

We gaan een heerlijke ontspanning ervaren, zonder in te gaan op eventuele hulpvragen/klachten (dus geen therapie)In Juni 60 minuten voor € 55,00


 


Over Maseto

Een warme en sfeervolle praktijk aan huis voor verschillende behandelingen.

Openingstijden

MaandagIn overleg
Dinsdag09.00 - 21.00
Woensdag09.00 - 21.00
Donderdag09.00 - 21.00
VrijdagIn overleg

Contactgegevens

Rademakerstraat 25 A
3769 BB Soesterberg

06 13 93 56 27
info@masetomassagepraktijk.nl