06 13 93 56 27|info@masetomassagepraktijk.nl|Rademakerstraat 25 A, Soesterberg

Menu

Hypnotherapie

Ons gedrag wordt beïnvloed, door wat in het onbewuste is opgeslagen. Soms zijn ervaringen niet goed opgeslagen en zijn er klachten of belemmeringen ontstaan. Dit kan leiden tot onbegrepen reacties,beperkende conclusies, angst, rouw, verdriet, en gedragsproblemen.

Het veranderen hiervan gaat in het dagelijks leven, op wilskracht, vaak moeilijk en langzaam.

Hypnose kan hierbij een waardevol hulpmiddel zijn.

Wanneer je in hypnose gaat, of in trance, ontspant het bewuste brein wat er voor zorgt dat je onbewuste brein openstaat voor suggesties. De hypnotherapeut communiceert rechtstreeks met het onbewuste en het taalgebruik van de therapeut schept daarbij een brug tussen het bewuste en het onbewuste.

Meerdere keren per dag brengen we onszelf in een staat van hypnose, we noemen dit dagdromen. Je wordt zo meegenomen in een boek dat je niets meer hoort wat er om je heen gebeurt., je rijdt in de auto en beseft dat je een heel stuk van de rit "kwijt" bent, Je wordt zo meegenomen in een film, dat je schrikt als iemand binnenkomt en iets tegen je zegt. Tijdens al deze momenten ben je in hypnose.

Een misverstand over hypnose is dat je, tijdens de hypnose geen eigen wil meer hebt, niet meer zelf kunt denken en dat de hypnotiseur de controle over jou heeft. In hypnose ben je volledig alert en aanwezig, en JIJ bent degene die de volledige controle heeft.

Hypnose/hypnotherapie kan onder andere worden gebruikt bij: stress/burn-out, angsten, slaapproblemen, afvallen, stoppen met roken, depressieve gevoelens, rouwverwerking, zelfinzicht, examenstress, pijnklachten zoals hoofdpijn, migraine, chronische pijnbestrijding, hyperventilatie, bevallingsangst

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met mij of het contactformulier invullen. 


Over Maseto

Een warme en sfeervolle praktijk aan huis voor verschillende behandelingen.

Openingstijden

MaandagIn overleg
Dinsdag09.00 - 21.00
Woensdag09.00 - 21.00
Donderdag09.00 - 21.00
VrijdagIn overleg

Contactgegevens

Rademakerstraat 25 A
3769 BB Soesterberg

06 13 93 56 27
info@masetomassagepraktijk.nl